Ana içeriğe atla

Partnerinizi Mest Edecek Bir Oral Seks Nasıl Yapılır?

Partnerinizi Mest Edecek Bir Oral Seks Nasıl Yapılır?

Bir erkeğe ya da bir kadına oral seks nasıl yapılır? Oral seksin ayrıntıları nelerdir? Sözlük yazarı "kirlikedi", mevzunun detaylarını anlatıyor.
Partnerinizi Mest Edecek Bir Oral Seks Nasıl Yapılır?
iStock


Kadınlar İçin

tavsiye-1: geciktirici sürülmüş pipiye yapmayın, ağzınız şişme bebek ağzı gibi oluyor ve dudaklarını hissetmiyorsun, berbat bir şey. geciktirici süren adamı da şutlayın zaten.
tavsiye-2: adam boşalırken merakla bakma evladım, kenara çekil, bebeler göze kaçtığında kızarıklık ve yanma yapıyor. bekareti bozulan gözü bol suyla yıkayın.
tavsiye-3: rabbim sana 1 ağız vermişse, 2 de el vermiş. onları da işin içine dahil et. odun gibi durma. 
tavsiye-4: su bazlı lubricant kullanın, hazzı ikiye katlayın. ehe. 
tavsiye-5: prezervatifin üzerinden yapmayın, tavukçuda dönen şişte kızaran piliçleri camdan yalamak gibi bir şey bu, komik olursunuz.
tavsiye-6: kıldır, tüydür, kokudur, bunlara takılmayın... adamın işediği yer ağzındayken gerisi teferruattır çocuğum... ha gönül ister ki, önce bi duş yapılsın, o zaman nefis olur bak.
tavsiye-7: bütün dişlerinizi söktürün (şaka lan şaka, söktürmeseniz bile hassas bi noktaya temas ettiğinizi unutmayın, yazık ona).
tavsiye-8: "ama muzla denediğimde daha da alabiliyordum" diye düşünüp köküne kadar almaya çalışmayın, öğürmek sexy değildir. 
tavsiye-9: kırmızı ojeleri ve dudaklarınızın aldığı şekli adamın görmesine izin verin, bundan tuhaf bir zevk alıyorlar. henüz çözülemedi.
tavsiye-10: adamın uyumadığından emin olun, arada dürtükleyin, ses falan çıkarsın. 
tavsiye-11: adam çok sarhoşsa hiç uğraşmayın, emeğinize yazık, uyusun pezevenk! 
tavsiye-12: arada sırada tükürün ama bu, ne sizi kaşar yapar ne de adamı rocco, fazla gaza gelmeyin, dozunda bırakın. 
tavsiye-13: sakız çiğnerken, sigara içerken yapmayın (işte bu sizi kaşar yapabilir, komodinin üzerinde para bulursanız, şaşırmayın. beni arayın alışverişe çıkalım).
tavsiye-14: öpmeyin. öpmeyin. öpmeyin. (komik olur)
tavsiye-15: pipinin alt kısmını arada sırada ağzınıza, dilinize vurun, korkmayın. 
tavsiye-16: adamı parmaklamaya çalışmayın. her kuşun eti yenmez. aranızda bunu yapanlar var, biliyorum!
tavsiye-17: sadece pipiyle ilgilenmeyin, alt kattaki 2 yetimi de unutmayın. 
tavsiye-18: bir diliniz olduğunu unutmayın, sadece dudaklarınızla çalışmayın. biraz çaba canım aaa... 
tavsiye-19: alttaki 2 yetimi pipetle çamlıca gazoz içer gibi emmeyin, canları acıyor, dozunda bırakın. 
tavsiye-20: "kadınım" deyip bunları şu anda öğreniyorsanız, cinsel organınızı kontrol edin, erkek olabilirsiniz... 
tavsiye-21: bu tavsiyeleri bi yere kopyalayın, kafam atarsa hepsini silebilirim. 
tavsiye-22: adam başınızı bastırabilir, saçınızı çekebilir, canınız yandı diye hırsınızı pipiden çıkarmayın. sakin olun. 
tavsiye-23: eğer iğrenecekseniz, ağzınıza boşalmamasını en başta söyleyin, hedefi en başta belirleyin. (bkz: tavsiye-2
tavsiye-24: "bitse de gitsek" havası vermeyin, elinizden bıraktığınız an başka bi kadın kapacakmış gibi hırslı olun... 
tavsiye-25: boşaltmadan bırakmayın. eğer bırakacaksanız kafasına sıkıp bırakın daha iyi (do you know kasık ağrısı bebeğim?).
tavsiye-26: yutmaya iğreniyorsanız, miniklerin tadını tatlı hale getiren yiyecekler mevcut, onlardan yedirin. 
tavsiye-27: tüm bunlara rağmen beceremiyorsanız, uzatmayın, lezbiyensiniz demektir. tebrikler...
tavsiye-28: oral sex'ten sonra öpüşmeye zorlamayın, herkes yapmaz, hele ağzınıza boşalınmışsa... yine de öpüşen bir sevgiliniz varsa, kıymetini bilin. ayrılırsanız numaramı verin.
tavsiye-29: pipi başı ayrı özen ister, özellikle başın altındaki kısmı dille uyarmak size 1.000 yıldız puan kazandırır. 
tavsiye-30: her erkek ağza boşalmaktan hoşlanır, buna izin verdiğiniz adam, kendini "özel"hissedecektir, unutmayın. 
tavsiye-31: 31'le destekleyin (bkz: tavsiye-4).
tavsiye-32: buraya kadar okuduklarınızla mideniz kalktıysa, hiç uğraşmayın, başka şeylere dönün. 
tavsiye-33: pipi ağızdayken, arada sırada adamın gözlerinin içine bakın ve gülümseyin ama pörtlemiş gözlerle bakmayın, itici olursunuz. hele makyaj falan gitmiş, gözünüzden yaş gelmiş, sümüğünüz akmış, şaftınız kaymışsa hiç bakmayın!
tavsiye-34: gay porno izleyin. çok şey öğreneceksiniz. ne de olsa erkeğin dilinden en iyi anlayan yine bir erkektir (valla bak). 
tavsiye-35: sadece yatar vaziyette yapmayın, adam ayaktayken de deneyin, bu yapan için de çok daha kolay ve hem değişiklikler iyidir. 
tavsiye-36: saçlarınızı adamın tutmasına izin verin, hakimiyetin onda olduğu hissi hazzı arttıracaktır. 
tavsiye-37: takıları ve özellikle kolyelerinizi çıkarın. 
tavsiye-38: kısa tutmayın, çok da abartmayın. sonraki aşamaya geçilecekse 10 dk. iyidir, geçilmeyecekse (bkz: tavsiye 25).
tavsiye-39: konuşmayın (ozomo boşolmo), espri ve yorum yapmayın, özellikle ağzınız doluyken. ha bamyaysa şarkı bile söyleyebilirsiniz, onu bilemem.
tavsiye-40: 40 tavsiyenin hepsini uygulamaya çalışmayın, en az 5 tanesini çok iyi yapın o da yeter.

Erkekler İçin

tavsiye-1: öncelikle kadının nabzı atıyor mu, bi kontrol edin (çok acımasız başladım lan).
tavsiye-2: nabız atıyor ve partneriniz nefes alıyorsa, oral sex'in en güzel başlangıç noktasının dudaklar olduğunu hatırlayın. öpüşün bebeğim, öpüşmekten yorulmayın, ama dozunda bırakın her şeyi, abartmayın. sihirli cümle: güzel öpüşen adamın kötü oral sex yapması mümkün değildir! kapiş?
tavsiye-3: dudakları somurma, bu insanın bi anası-babası, mahalle bakkalı var. "şordon 2 pokot mokorno" diye alışveriş yapmayı kimse istemez. sakin ol, dilini vidanjör gibi kullanma.
tavsiye-4: eller! eller! eller! (bu sadece bir yıldırım gürses şarkısı değildir) ellerini kullan, o ellerin bacak arasına indiği an var ya, işte o anki o titremeyi hissettirmelisin karşı tarafa. gerisi tırt bebeğim.
tavsiye-5: partnerini tanı! bak bu çok önemli. hatta neredeyse en önemlisi. tanı derken, adını bilmediğin kadınlara yap demiyoruz, anladın sen onu, tanı her santimetrekaresini.
tavsiye-6: karşı tarafı tart. patates çuvalı gibi kaldır demiyorum, partnerin oral sex'ten hoşlanıyor mu, daha önce bunu konuştun mu, çünkü bazı hanım kızlarımız bundan hiç ama hiç hoşlanmazlar. sen orda ağzını felç etmekle uğraşırken hatun "hmm perdeler de kirlenmiş, bi makineye atiyim şunları" diye düşünecekse hiç başlama, hatta sen uğraşırken hatun böyle bir şey düşünüyorsa, öl lan.
tavsiye-7: eğer partner kişi, daha önceki tecrübelerinden bildiğin gibi oral sex'ten hoşlanıyorsa, başlamak için düdük çalmasını falan bekleme, çalmıyor. makul süre (10 dk. kadar) öpüştükten sonra "başlayayım mı?" ya da "ister misin?" gibi şeyler söylemeden direkt olarak eyleme koyul.
tavsiye-8: bundan zevk almasan bile sadece kadın istediği için değil kendinin de hoşuna gittiği için yaptığını karşı tarafa hissettir. e bunu da nasıl yapacağını buradan öğrenecek değilsin herhalde, akıllım?
tavsiye-9: kadının gözünün içine bak ama öyle aç, ıslak, yavru köpek gibi bakma. seksi ol, tuttuğunu kopar, "hmmfss hmfss oluyo mu?" diye sorgulamadan çalış. o bakışlar var ya o bakışlar, o göz göze gelince çakan şimşekler, ah işte onları da kat işin içine.
tavsiye-10: bırak kadın kıçını kaldırıp indirsin, sana az biraz yön versin. ben bilirim ayağı kötüdür, bilemezsin işte rezil olursun. herkesin tavrı-tarzı farklıdır, kimi kadın erkeğinin kafasını tutmaya bayılır mesela, eliyle ritmi belirler, ona izin ver.
tavsiye-11: pozisyon önemlidir, yani erkeğin duruşu. çünkü çabuk yorulabilir, bir de bazısı kollarını yatırıyorlar böyle bu sefer de boyunları ağrıyor. en güzeli koltuk kardeşim ya, kıçını kaydırıcan böyle koltukta, evet. bir de yan yatıp kafasını bi bacağın üzerine yatırmak durumu bazen adamlara az konfor sağlar, sonra hoop bi bacak hamlesiyle kaldırırsın yine, ehe.
tavsiye-12: 69 senin için olmazsa olmaz olabilir ama o kadar keyifli bir şey değildir, bi kere zor pozisyon orrayt? ayrıca hatun, o zevkin tadını tek başına çıkarmak istiyor olamaz mı? ille kendini katma ortama be adam!
tavsiye-13: burdan tüm yetkililere sesleniyorum: ısırmayın! yaaaaaaa, nasılmış öyle, "hatunlar ağzına alırken pipimizi ısırıyo yeaa, böhü :(" diye ağlamalar? çikolata değil bu güzelim, ısırmaktan vazgeç, okey? hele bir de saçma sapan yerleri hayvan gibi ısırdıkça sexy değil, komik oluyorsunuz, ona göre.
tavsiye-14: regl döneminde yapma! haa salçalı seviyorsan bilemem, takıl kafana göre.
tavsiye-15: belli bir noktada inleme sesi duyduğun zaman orda kal, yerinden ayrılma! inlemeler artıyorsa, hızlanmaya başla, kendini partnerinin tepkilerine göre ayarla.
tavsiye-16: alakasız yerlere boşa salya akıtma. haa nerelere akıtacağını söylüyoruz işte, sabırlı ol.
tavsiye-17: çılgınlar gibi hızlı sert dil darbeleriyle coşmak yerine, klitoris ya da çevresini belli aralıklarla ve uygun hızda uyarmaya çalış.
tavsiye-18: dudakları ellerinle ayır, çıkan klitorisi em, evet em, ısırma. (bkz: tavsiye-13) hatta em bırak, em bırak, em bırak... bu hareketi defalarca tekrarla, unutma bebeğim, olay klitoriste! hatta sert olan ucunda. topsuz sahada dolanıp durma, gole yönelik çalış.
tavsiye-19: ille de klitoris bulucam derdine düşme, bulamıyorsan bulmak için uğraş ama bunun için kasıp kadını atmosfer dışına atma (hmm, perdeler de kirlenmiş... hatırladın?). baktın bulamıyorsun, keyif aldığını düşündüğün diğer noktalara devam et bebeğim.
tavsiye-20: vajinaya dil sokmak orgazma ulaştırmaz, sadece yardımcı olur. çünkü vajinal orgazmın dille olması mümkün değil, ha 10 santim içeri girebilecek kadar dile sahipsen onu bilemem, bence bi doktora göster, o ne öyle be.
tavsiye-21: klitorisi bulduysan tadını çıkara çıkara takıl ve orgazm anını keyifle bekle. köfte seniiii.
tavsiye-22: tıpkı erkekler için geçerli olan ıslaklık kaynaklı uyuşma durumu kadınlara da olur, o yüzden hep aynı yere çalışmamak gerekir. dolaş abi cenneti sermiş önüne, katman katman dehliz var keşfet işte.
tavsiye-23: keşfet dedik de kat kat rulokat değil bu, sakin ol. her katı aç tamam da yavaş yap bunu. böyle çamaşır gerer gibi germe, acıyor, biliyor musun? yazık onaa.
tavsiye-24: klitorisle uğraşırkene, eller de boş durmamalı, vajinanın üzerinde gezinmeli, bacakları okşamalı, hatta ulaşabilirse göğüs uçlarıyla oynamalı, göğüsleri avuçlamalı falan. butlara yapılan elle müdahaleler hoştur. bacakları kavramak, butları okşamak, sıkmak boşlanmamalıdır.
tavsiye-25: koku önemlidir. sende de taşak kokusu var şimdi, beni konuşturma ama kadınlar bazen genital sıvılarının koktuğunu veya kötü tadı olduğunu falan düşünür, bu da konsantrasyonu bozar, utançtan olaya odaklanamayabilir, "bitsin artıkkkk" diye tırnaklarını avuçlarına geçirebilir. o yüzden asıl önemli olan ona kendini kraliçe gibi hissettirmektir. hatta tüm tavsiyeler arasında en önemlisi bu evet, bunda karar kıldım. karşında kraliçe elizabeth varmış gibi düşün ahahah... tamam örnek kötü olabilir ama en azından treat her like a lady (ona bir leydi gibi davran) bebeğim.
tavsiye-26: ee tabi, öncesinde bir duştur, bir hamamdır, bir jakuzi sefasıdır, fena olmaz, temizlik açısından. jakuzili eve taşının. (oha)
tavsiye-27: kukuyu öpmeyin bence... komik yani.
tavsiye-28: birleşme sırasında bir taraf orgazm olduysa ama öteki taraf olmadıysa veya vajina bir türlü ıslanmıyorsa çeşitli sex oyuncakları kullanılabilir. ee tabi bu çiftin karşılıklı anlaşmasına bağlı bir şey, bir dildo ya da vibratör başucundaki çekmecede yer alsa fena olmaz. "ulan orda ben varken sentetik şeyi nabalım baboli?" deme işte. takviye kuvvet iyidir.
tavsiye-29: kıldır, tüydür, kokudur, bunlara takılmayın... olur öyle. ama partneriniz cidden çok kötü kokuyorsa bir hastalık belirtisi olabilir (bkz: trichomonas vaginalis) tebrikler, birlikte tedavi olmanız gerekir. kısacası hijyen önemlidir. "yardırmak" güzel de sonra götüm götüm doktorlara taşınmak da var.
tavsiye-30: kadını rahat bırak. bazısı bir müddet dokundurtmaz bile kendisine, bütün sinir uçları uyarılmış, atlar gibi her yeri seğirirken nasıl sevişmeye devam edebilir ki? bırak bir nefes alsın, sonra zaten nefesi beraber keser, dadından yenmez bi gece geçirirsiniz.
tavsiye-31: 31'le destekle. haa kimi kadın vardır, kendisine elle mastürbasyon yapılmasından hoşlanmaz, o da senin hatunu ne kadar tanıdığınla alakalı artıkın, bir şey yapamayacağız. (bkz: tavsiye-13)
tavsiye-32: bazı tavsiyeler her iki cinsiyettekiler için aynı. takılara dikkat etmek gibi. ama önemli bir ortak nokta, ağzın doluyken konuşma, saçma sapan gülme, öfleyip pöfleme. geçiştireceksen, bunu yapmak için yaratılmış adamların piyasada kol gezdiğini hatırla, gaza gel.
tavsiye-33: bunların hepsini yapmaya çalışma bebeğim, daracan kuşu gibi didinip de nefes nefese kalma. 5 tanesini iyi yapsan kâfi.
ağzınıza sağlık, afiyet olsun.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sektöre Farklı Bir Soluk Getirmeye Hazırlar: Yeni Neslin En Popüler 14 Porno Yıldızı

Porno  endüstrisi çağa en hızlı adapte olan sektörlerden biri. Günümüz şartlarına adapte olan porno, yeni yıldızları ile 2010'larda sektörün nasıl şekillenceğini gösteriyor. Sektöre yeni giriş yapan ve kısa sürede popülerliği yakalayan isimleri derledik. 1. Mia Melano 2000 doğumlu yıldız, 18. doğum gününden birkaç ay sonra sektöre giriş yaptı. Veterinerlik okuyan Mia Melano'nun sektörde kalıcı olup olmayacağı bilinmiyor. 2. Nia Nacci 1998 doğumlu genç yıldızın sektörle tanışması eski erkek arkadaşı sayesinde olmuş. Ailesi başından beri onun kararının ve kariyerini destekliyormuş. 3. Bailey Brooke 1996 doğumlu yıldız iki yıldır sektörde olmasına rağmen 30'dan fazla filmi var. Tür ayırt etmemesi onu günümüzün en çalışkan yıldızlarından biri yapıyor. 4. Honey Gold 1993 doğumlu egzotik güzel 2017'den beri filmlerde rol alıyor. Yetişkin endüstrisini keşfettikten bir yıl sonra bu sektöre katılmaya karar vermiş. Erkek arkadaşı Donny Sins de

Dövme Bakımı Nasıl Olmalı ?

Dövme Bakımı   Dövme bakımı , dövmenin yapımı kadar önem teşkil eder. Düzenli, doğru, titiz ve temiz bir dövme bakımı yapılmazsa; dövme üzerinde akneler, kuruluk, isilik ya da enfeksiyon meydana gelebilir. Dövme bakımı ; hem dövmenin daha kolay ve sağlıklı iyileşmesini sağlar, hem de uzun süre dövmeyi ilk günkü renginde ve formunda muhafaza etmenize yardım eder. Dövme bakımı hakkında bilgi sahibi olmak ve bu bilgileri uygulamak bu açıdan oldukça önemli. Dövme Bakımı Nasıl Olmalı ? Dövmeniz yapıldıktan sonra uygulanan ilk strech filmi 3 saat sonra çıkartabilir, antibakteriyel sabun kullanarak dövmenizi hafifçe yıkayabilirsiniz, ardından 3 gün kadar bölgeyi strech film kullanarak kapalı tutmanızı ve bu yıkama işlemini günde 2-3 kez uygulamanızı öneririz. Strech kullanmamanız halinde yanınızda taşıyacağınız dövme bakım kremi ya da verilen kreminizi bölgeyi kurumuş halde gördüğünüz zamanlar çok az miktarda parmak uçlarınızla masaj yaparak

Bilet, Fatura Gibi Çer Çöp Olarak Tanımlanan Şeyleri Atmaya Kıyamama: Efemera

Bilet, Fatura Gibi Çer Çöp Olarak Tanımlanan Şeyleri Atmaya Kıyamama: Efemera Günlük yaşama ait küçük ve geçici belgeleri toplama biçimindeki kolleksiyonculuğa efemera deniyor. Evet, belki de yıllardır yaptığınız bu koleksiyonculuğun adını bilmiyordunuz fakat artık biliyorsunuz; siz bir efemeristsiniz! iStock efemera, dünyada ephemera olarak bilinir; koleksiyonu yapılabilir kağıt malzeme olarak ilk açıklaması yapılsa da kitap, pul, para, resim koleksiyonları bunun dışında tutulur ve başka isimlerle anılırlar. son zamanlarda kart-postal ,fotoğraf ve hisse senedi de kendi başlarına bir koleksiyon sınıfı ihtiva edebilecek olgunluğa ve büyüklüğe ulaştıklarından efemeradan ayrı olarak kendi isimleri ile koleksiyon sınıfları içinde yer alabilmektedir. efemera ise daha mütevazi daha marjinal kağıt ürünleri toplama hobisidir. bu asla satış değerlerinin düşük olduğu anlamına gelmez. zaten toplanıp koleksiyonu yapılan kağıtların satış değerlerinin olup olmaması hiç önemli değild